Docent/ontwikkelaar Global Project and Change Management

0,6-1,0 fte
Standplaats: Middelburg

Ben jij een innovatieve professional die uitblinkt in lesgeven en het ontwikkelen van nieuwe onderwijsprogramma’s gericht op duurzaamheid en inclusie?

Global Project and Change Management (GPCM) is een relatief nieuwe opleiding die aan de HZ UAS wordt aangeboden. Deze opleiding is één van de slechts twee in zijn soort in Nederland en kenmerkt zich door zijn baanbrekende en innovatieve benadering van onderwijs.

GPCM biedt intensief, uitdagend en discipline overstijgend onderwijs, gericht op studenten die een duurzame en inclusieve toekomst willen creëren. We trekken een nieuwe generatie toekomstige changemakers aan die veerkrachtig zijn, verbonden zijn met wereldwijde vraagstukken op het gebied van energie, voedsel, water en vitaliteit, en gedreven om bij te dragen aan vernieuwende  oplossingsrichtingen. Dit type student vraagt om een opleiding die ook de grenzen van bestaande onderwijsstructuren en methoden opzoekt en experimenteert met nieuwe manieren om uitdagingen aan te pakken.

Studenten krijgen een breed scala aan kennis over uiteenlopende onderwerpen aangereikt. Deze zijn onderverdeeld in vijf leerlijnen: duurzame samenleving, leiderschap, waarde creatie, systeemtransformatie, onderzoek en innovatie.

We bieden een 4-jarige bacheloropleiding waarin studentgestuurd onderwijs en assessment een belangrijk onderdeel vormen. Verder werken we met programmatische beoordeling en portfolio's, voorzien we studenten van interdisciplinaire praktijkvraagstukken, en vormen we leergemeenschappen met een breder netwerk van organisaties via Living Labs.

Jouw werk als docent/ontwikkelaar

Omdat de opleiding groeit, zijn we op zoek naar een nieuw lid van het GPCM-kernteam van docenten en onderwijsontwikkelaars. We zoeken een collega die de bacheloropleiding GPCM verder kan helpen ontwikkelen om ervoor te zorgen dat deze verankerd is in de huidige wet- en regelgeving en voldoet aan de kwaliteitsnormen van het hoger onderwijs. We zoeken daarom een enthousiaste collega die een creatieve en gestructureerde manier van werken heeft met ruime ervaring in kwaliteitszorg binnen het hoger onderwijs. Daarnaast heb je een masterdiploma en kan je onderwijs verzorgen in een van de volgende vakgebieden: Recht, Beleid, Bestuur of Financiën, (Nieuwe) Purpose economy, of Systeemdenken, Projectmanagement en/of Onderzoeksvaardigheden. Je belangrijkste taken zijn:

  • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling en innovatie van de opleiding;
  • Kwaliteitsborging van cursussen en het curriculum als geheel, met een sterke focus op proces en procedures;
  • Bijdragen aan onderwijsinnovaties zoals continue (programmatische) toetsing;
  • Het verzorgen van inspirerende onderwijsactiviteiten.

 

Het zit in je

  • Je bent momenteel werkzaam als docent, of hebt minimaal 2 jaar werkervaring als docent in het hoger onderwijs (HBO/ WO);
  • Je hebt kennis van accreditatie- en kwaliteitszorgprocessen, en hebt ideeën hoe het programma verder te ontwikkelen op basis van de feedback van de accreditatieraad;
  • Je bent vaardig in Engels en Nederlands;
  • Je bent toetsbekwaam en in het bezit van een BKE of SKE certificaat.

Bij voorkeur heb je een:

  • Relevante Master of PhD;
  • En bij voorkeur werkervaring met (inter)nationale projecten en veranderingsprocessen op het gebied van water, energie, vitaliteit en voedsel. Deze ervaring is zeer welkom.
     

Groei met ons mee

Wij geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Naast een levendige werkomgeving bieden we je:

  • Een aanstelling voor 1 jaar in de functie van docent;
  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris in schaal 11 tussen de € 4.234,28 en € 5.936,77 bij een fulltime dienstverband (conform CAO HBO);
  • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
  • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt;
  • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
  • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
  • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Center.

 

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool

Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Werken bij de HZ betekent werken in een bruisende community waar alle ruimte is voor unieke ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jij kunt groeien. Overal staat de deur altijd open, dus je kan zo binnenlopen bij collega's. Want uiteindelijk doen we het samen. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT'er, P&O-adviseur of financieel manager: samen dragen we bij aan een betere, duurzame wereld. Dat is de kracht van onze persoonlijke hogeschool.

Solliciteer nu en maak deel uit van ons team van inspirerende docenten bij HZ University of Applied Sciences!


Solliciteren

Denk jij dat jij het nieuwe kernlid van het GPCM team bent die wij zoeken? Reageer dan voor 6 mei a.s.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met programmacoördinator Birgit Dauwe. Je kunt haar bellen op +31 6 45877329.

Word je uitgenodigd dan staan in de week van 13 tot 17 mei 2024 de sollicitatiegesprekken gepland.

 

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega’s

 

Sluitingsdatum:
06-05-2024
Contactpersoon:
Birgit Dauwe
mobiel: +31 645877329
Bedrijfspagina:
http://www.hz.nl