Docent Bedrijfskunde - Finance & Control

Omvang: 0,8 fte
Standplaats: Vlissingen


Ben je een breed georiënteerde bedrijfskundig docent met affiniteit voor financiën? Wil je werken in het innovatief en ambitieus domein Business, Vitality and Hospitality? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jonge professionals die je toekomstige collega‘s kunnen worden? Solliciteer dan op de vacature van Docent Bedrijfskunde - Finance & Control bij HZ University of Applied Sciences!

 

Jouw werk als docent Bedrijfskunde - Finance & Control

Als docent Bedrijfskunde - Finance & Control werk je dagelijks aan uitdagend en vernieuwend onderwijs. Jij houdt van onderwijs en didactiek die de studerende uitdaagt, boeit en inspireert en speelt in op individuele leerbehoeften en talenten. Persoonlijk contact met onze studerenden staat hoog in het vaandel. Omdat ons beroepenveld een grote rol speelt in het maken van opdrachten voor onze studerenden zijn onze contacten met regionale profit en non-profit organisaties heel belangrijk. Je gaat deel uitmaken van het bedrijfskundig cluster (de opleidingen HRM, Bedrijfskunde en Finance & Control), maar je werkt ook nauw samen met collega-docenten van andere opleidingen in het domein Business, Vitality & Hospitality.

We zoeken een collega die enthousiast wordt van de onderstaande werkzaamheden:

  • Coachen, begeleiden en beoordelen van studerenden;
  • De begeleiding en organisatie van het leerproces;
  • Onderwijs ontwikkelen;
  • Optreden als expert/inhoudsdeskundige;
  • Projectmatig werken en onderzoek;
  • Afstudeerstagebegeleiding.

  

Het zit in je

Natuurlijk ben je gemotiveerd om in het hoger onderwijs aan de slag te gaan en ben je breed en flexibel inzetbaar bij de opleidingen Bedrijfskunde en Finance & Control. Je hebt hart voor onderwijs en feeling met het coachen van studerenden. Om de studerenden optimaal te kunnen begeleiden, inspireren en motiveren beschik je over de volgende kwaliteiten:

-          Je hebt een minimaal een relevante afgeronde hbo-opleiding;
-          Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in de bedrijfskundige sector;
-          Je hebt aantoonbare affiniteit met financiën en processen;
-          Het is een pre als je fiscale kennis hebt;
-          Je hebt oog voor branche-gerelateerde trends en ontwikkelingen;
-          Je hebt kennis van en ervaring met data-analyse;
-          Je bent innovatief, een verbinder, makkelijk in de omgang en een echte teamplayer;
-          Je hebt interesse in pedagogiek en didactiek. Je kunt je ook goed verplaatsen in de gedachtewereld van studerenden.

 

Groei met ons mee

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je - naast een levendige werkomgeving - ook:

  • Een tijdelijke aanstelling voor één jaar in de functie van Docent. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte;
  • De maximumschaal van deze functie is functieschaal 11 (tussen € 3.896,33 en € 5.936,77 bruto per maand bij een fulltime aanstelling) afhankelijk van opleiding en ervaring. De cao-hbo is van toepassing;
  • Een professioneel team met een fijne werksfeer;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Ondersteuning bij het behalen van je didactische aantekening als je die nog niet hebt;
  • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
  • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt;
  • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Center.

 

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool

Met 4.800 studenten, 600 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en associate degrees. Daarnaast verrichten onze lectoraten en kenniscentra praktijkgericht onderzoek op de thema’s vitaliteit, voeding, energie, water en biobased oplossingen.

Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studerenden kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jarenlang in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

 

Solliciteren

Ben jij de docent Bedrijfskunde – Finance & Control die altijd klaarstaat voor studenten en collega’s? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk 5 mei via de sollicitatiebutton. Toch liever eerst wat meer informatie? Dian Verberne, opleidingsmanager, kan je alles over de vacature vertellen. Je kunt Dian bereiken per mail d.a.c.verberne-nuijten@hz.nl of telefonisch +31 6 10276684.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 13 mei 2024.

 

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega’s

Sluitingsdatum:
06-05-2024
Contactpersoon:
Dian Verberne
mobiel: +31 610276684
Bedrijfspagina:
http://www.hz.nl