Docent HRM - Bedrijfskunde

Omvang: 0,6 fte
Standplaats: Vlissingen


Ben je een breed georiënteerde, enthousiaste HRM-er met ervaring met de bedrijfsmatige kant van HRM? Wil je werken in een klein, innovatief en ambitieus team? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jonge professionals die je toekomstige collega‘s kunnen worden? Solliciteer dan op de vacature van Docent HRM - Bedrijfskunde bij HZ University of Applied Sciences!

 

Jouw werk als docent HRM - Bedrijfskunde

Jij werkt als docent HRM - Bedrijfskunde aan uitdagend en vernieuwend onderwijs. Jij houdt van onderwijs en didactiek die de studerende uitdaagt, boeit en inspireert en speelt in op individuele leerbehoeften en talenten. Persoonlijk contact met de studerenden staat bij jou hoog in het vaandel. De opleidingen HRM en Bedrijfskunde werken heel nauw samen en ontwikkelen zich in een ‘learning community’ waarin het leertraject samen met de studerenden wordt vormgegeven. Het curriculum passen we continu aan als gevolg van trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Je gaat deel uitmaken van het bedrijfskundig cluster (de opleidingen Bedrijfskunde, HRM en Finance & Control) waar je nauw samenwerkt met collega-docenten van andere opleidingen in het domein Business, Vitality & Hospitality.

We zoeken een nieuwe collega die enthousiast wordt van de onderstaande werkzaamheden:

  • De begeleiding en organisatie van het leerproces van studerenden Bedrijfskunde en HRM;
  • Coachen, begeleiden en beoordelen van studerenden;
  • Onderwijs ontwikkeling.

 

Het zit in je

Natuurlijk ben je gemotiveerd om in het hoger onderwijs aan de slag te gaan en ben je inzetbaar bij zowel de opleiding HRM als Bedrijfskunde. Je hebt oog voor branche-gerelateerde trends en ontwikkelingen en bent innovatief. Om de studenten optimaal te kunnen begeleiden, inspireren en motiveren beschik je over de volgende kwaliteiten: 

-          Je hebt minimaal een relevante afgeronde bacheloropleiding;
-          Relevante en recente werkervaring binnen het werkveld HRM met expertise op de bedrijfskundige kant van HRM;
-          Je hebt kennis van en ervaring met data-analyse;
-          Je houdt van vernieuwing, bent een verbinder met humor, makkelijk in de omgang en een echte teamplayer;
-          Je kan goed organiseren, coördineren en plannen;
-          Je hebt interesse in pedagogiek en didactiek en affiniteit met het begeleiden van studerenden. Je kunt je ook goed verplaatsen in hun gedachtewereld.

 

Groei met ons mee

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je - naast een levendige werkomgeving - op basis van 1659 uur per jaar (bij fulltime) ook: 

  • Een tijdelijke aanstelling voor één jaar in de functie van Docent. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte;
  • De maximumschaal van deze functie is functieschaal 11 (minimaal € 3.896,33 en € 5.936,77 bruto per maand bij een fulltime aanstelling) afhankelijk van opleiding en ervaring. De cao-hbo is van toepassing;
  • Een professioneel team met een fijne werksfeer;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Ondersteuning bij het behalen van je didactische aantekening als je die nog niet hebt.

 

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool

Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Werken bij de HZ betekent werken in een bruisende community waar alle ruimte is voor unieke ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jij kunt groeien. Overal staat de deur altijd open, dus je kan zo binnenlopen bij collega's. Want uiteindelijk doen we het samen. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT'er, P&O-adviseur of financieel manager: samen dragen we bij aan een betere, duurzame wereld. Dat is de kracht van onze persoonlijke hogeschool.

 

Solliciteren

Ben jij de Docent HRM - Bedrijfskunde die altijd klaarstaat voor studerenden en collega’s? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk 5 mei as via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? Dian Verberne, opleidingsmanager, kan je alles over de vacature vertellen. Je kunt Dian bereiken per mail d.a.c.verberne-nuijten@hz.nl of telefonisch +31 6 10276684.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 13 mei 2024.

Het verzorgen van een presentatie kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure en is gepland op dinsdag 21 mei 2024.

 

 

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega’s

 

Sluitingsdatum:
06-05-2024
Contactpersoon:
Dian Verberne
mobiel: +31 610276684
Bedrijfspagina:
http://www.hz.nl